Reklam
IEF 82.kez açıldı ve JIKAD Uluslarası Holde Yerini aldı PDF Yazdır e-Posta

Cuma, 30 Ağustos 2013 06:28

 

IEF 29 Ağustos perşembe günü kapılarını 82. kez açtı. Her İzmirlinin fuar ile anıları hoş anıları vardır. Bu yıl fuar bize en hoş anıyı bıraktı desek!

Japonya İzmir Kültürler Arası Dostluk Derneği olarak Fuarın uluslararası pavyonda yeralacağımızı İZFAŞ yetkililerinden duydugumuz andan itibaren tatlı bir telaş ile neler yapacağımızı planladık, uyguladık ve dün kapılar ziyaretçilere açıldığında Japonya sevgimiz ile oradaydık.

 

Ziyaretçiler Sri-Lanka'nın partner ülke olduğu Fuarda Ukrayna, Luksemburg, Gana; Yunanistan, Libya stantlarına ziyaret edip; JIKAD standında eğlenceli oyunlara takılmadan edemediler. Ekibimiz fırça ile kanji karakter yazdırıyor ve hashi kullanırken konukların heyecanına alkış ve teşvikleri ile eşlik ediyor.

 

Standımıza bir ön kapı, bir de arka kapı tasarladık. İşte standın arka kapısında Sevgili Eymen Atayolu, bir Japonda durduğu kadar güzel duran yukatası ile :)

 

İzmir Bonsai Topluluğundan arkadaşlarımızı standımızda konuk ettiğk. Kendileri birbirinden güzel bonsai ağaçları ile standımıza çok büyk renk kattılar. Elleriniz sağlık arkadaşlar. İşte İzmir Bonsai Topluluğu Bonsai Show:

 

Bonsai ziyaretçilerin büyük ilgiisni çekiyor, ilgi çektiği kadar çok emek olan bu küçük ağaçların ve emekçilerine de büyük SAYGI duyduk!.

 

JIKAD Standının 11 Mart Büyük Doğu Japonya deprem ve tsunami felaketi günlerinde Japon gazetelerinden resimli haber ile  düzenlediğimiz JIKAD stant arkası da ilgi ile okuyup, saygıyla anan konuklarımıza teşekkür ederiz.

 

Evet, standın boş kalmayan bölümünde yine eğlence ve ilk teşebbüs  hayecanı var!

 

Standımızın bir köşesinde Japon giysileri Kimono, Yukata, Happi ve  Güzel Sanatlar Fakültesi bölümü mezunu Gizem Sarmış'ın özel tasarımı bir kimono va hakana sergileniyor. Canlı mankenimiz tabiki en güzel. Web sayfamızda da duyurduğumuz gibi, yukata-hazır düğümlü obi ve geta takım almak isterseniz 14 Eylül 2013 tarihinde Derneğimizde yapılacak kimono, yukata giyme etkinliğine katılabilir ve 150 Tl ile yukata seçebilirsiniz.

 

Koinobori; 2010 yılından beri bizimle. Onu ne zaman assak, hep güzel anılarımız oldu. En renkli fotoğraflarımız hep onunla!

 

Derneğimizin origami etkinliklerinden objeler ve Japonya'dan bir destekçimiz Bayan Harue'nin origamilerini şaşkınlıkla izleyenler vardı.

Vitrinimizde yelpaze, origami ve temari'ler ilginizi çekecektir; daha fazlasını görmek ya da sizde kendi objelerinizi yapmak isterseniz origami ve temari kurslarımıza katılabilirsiniz.

 

 

 

 

Standımızın içinde bir de 82 IEF Hatırası afişimiz var. Buraya Japonya'yı Seviyorum Çünkü.... cümleceğinizi anı olarak bırakabilirsiniz. Ziyaretimize bekliyoruz!

 

 

Son Güncelleme: Cuma, 30 Ağustos 2013 08:00
 




Arama

Üye Girişi



Etkinlik Takvimi (Events)

Last month April 2024 Next month
S M T W T F S
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30

Galeri

Anketler